top of page
Lila blå (kopia).png

Bli aktiv i kåren!

Bli sektionsstyrelsemedlem

Det här är ett av de enklaste sätten att stödja vårt arbete. Var del av styrelsen i sektionen på din institution. Det är ett enkelt och effektivt sätt att bidra till det viktiga arbete som Konstkåren gör. Hör av dig och ta reda på hur du kan bli styrelsemedlem genom att kontakta din sektion!

Bli studentrepresentant 

Vill du bidra till vårt arbete eller påverka din utbildning men vet inte var du ska börja? Utnyttja möjligheten att bli studentrepresentant vid en grupp eller råd på din institution! Det är ett utmärkt sätt att bidra till att vara med och utveckla samt påverka din utbildning. Kontakta oss idag för mer information om hur du kan hjälpa till.

Sammarbeten

Ditt engagemang är alltid uppskattat hos Konstkåren eftersom varje samarbete hjälper oss att bli en bättre Non-Profit organisation. Vill du bidra till vårt arbete eller samarbeta med oss men vet inte var du ska börja? Utnyttja möjligheten att samarbeta med oss och bidra med ditt stöd. Behöver du en artist, konferencier eller värd till ditt event? Kontakta oss idag för mer information om att samarbeta med oss och om hur du kan hjälpa till i vårt arbete.

bottom of page